Alles omtrent gastvrijheid, ambiance en eten & drinken ligt in de basis van MEERKLEUR!

Heeft u een specifiek onderwerp binnen uw afdeling waar u behoefte heeft aan training, advies en of begeleiding op de werkvloer. Of wenst u een ‘deel’ programma vanuit de bovenstaande trainingsprogramma’s? Wij spelen in waar uw behoefte ligt. Wij komen graag langs om samen te kijken naar een passend programma. 

Mystery Visits

MEERKLEUR! beschikt over de mogelijkheden om losse Mystery Visits uit te voeren. Onaangekondigd en anoniem wordt de gewenste locatie of afdeling bezocht door een Mystery Visitor. Hierbij wordt getoetst op een aantal aspecten die u relevant vindt voor de organisatie, zoals klantvriendelijkheid, houding, bejegening, collegialiteit en wordt er ook gekeken naar horecaondernemerschap. Wat kunnen we de gast aanbieden waardoor zij naar het restaurant komen en hiervoor een bijdrage moeten betalen.  

Interieur, sfeer en beleving

MEERKLEUR! werkt met partners die gespecialiseerd zijn in het inrichten en verbouwen van restauratieve gedeeltes in de zorg, huiskamers maar ook commerciële verkooppunten binnen ziekenhuizen. Uiteraard denkt MEERKLEUR! ook met u mee om geheel budgetverantwoord een passende uitstraling en sfeer te creëren. Denk aan o.a. het gebruik van kleur, presentatie serveermaterialen, het creëren van de juiste beleving welke bij uw doelgroep past. De gast moet zich binnen uw gastvrije omgeving prettig voelen!  

De smaakmomenten omzetten in concepten

MEERKLEUR! ontwikkelt vanuit de visie en wensen van ouderen. Door intensief onderzoek is gebleken dat er naast de warme maaltijden ook behoefte is aan smaak, presentatie en een hogere kwaliteit van de overige eetmomenten van de dag. Om deze vraag te beantwoorden heeft MEERKLEUR! deze smaakmomenten van de dag omgezet in concepten. Hierbij kunt u denken aan ontbijtbuffet, lunches, roomservice, de visite kaart en jubilea in een nieuw jasje!
 
 

MEERKLEUR! heeft door de jaren heen een vijftal locaties ondersteund in het gehele proces naar de audit van ‘Gastvrijheidszorg met sterren’. Eén locatie werd genomineerd voor de award in de categorie verzorgings- en verpleeghuizen. Het eindresultaat is een top tien plaats met het hoogst haalbare van vier sterren. De overige locaties zijn betiteld met nog één locatie met vier sterren, twee locaties met drie sterren en één locatie met twee sterren.

Strippenkaart

Uit ervaring blijkt dat er vaak behoefte ligt voor andere adviezen. Uiteraard staat MEERKLEUR! daarvoor open. Daarom werken wij additioneel met een strippenkaart. Dit houdt in dat er een strippenkaart van 40 uren kan worden afgenomen. Deze uren kunnen ook ingezet worden voor het coachen en begeleiden van managers en of (keuken) medewerkers van de organisatie.

Contact opnemen:

Kok met Quoute: Uit onderzoek is gebleken dat clienten vriendelijkheid maar ook oprechtheid van het personeel als meest belankrijk ervaren in hun beleving van gastvrijheid

CONTACTVoorhaven 25
1135 BL Edam
06 – 2065 6015
elianne@meerkleur.com

AFSPRAAK MAKEN