Van de geur van lekker eten krijgt men honger

Een drempel voor eten in het restaurant van een verzorgingshuis is dat de beleving van vers eten en de sfeer erom heen niet altijd positief wordt ervaren. De laatste jaren zijn in verschillende  verzorgingshuizen de eigen keukens gesloten en worden de maaltijden van uit een centrale keuken aangevoerd en ter plekke geregenereerd. Hierdoor is de beleving van geur en vers koken uit de huizen verdwenen. Dit wordt door bewoners betreurd.

MEERKLEUR! geeft trainingen op het gebied van productpresentatie en hoe krijg je de gast weer enthousiast over jouw maaltijd. Doel is hoogwaardige voeding te serveren met een prettige en passende beleving voor de gast, liefst natuurlijk gebruik makend van vers- en streekproducten. Voor het leveren van uitstekende dienstverlening op het gebied van voeding is naast goede ingrediënten en goede materialen vooral ook kundig en vaardig personeel nodig.

Door onze training krijgen koks en keukenmedewerkers hun passie en vakkennis weer terug en worden ze meegenomen in de wereld van koken, haccp en moderne kooktechnieken. Door ze mee te nemen naar een andere voorbeeldlocatie of trendy horeca zaak worden ze bewuster gemaakt van het prachtige vak waarin zij mogen werken.

MEERKLEUR! biedt ondersteuning op verschillende manieren;

  • Een volledig trainingsprogramma gericht op gastgericht - en horecamatig werken’
  • Individueel coaching programma voor leidinggevenden of medewerkers
  • Conceptontwikkeling en signing
  • Aansturen en begeleiden van koks en medewerkers in de keuken

 

    

Contact opnemen:

Kok met Quoute: Uit onderzoek is gebleken dat clienten vriendelijkheid maar ook oprechtheid van het personeel als meest belankrijk ervaren in hun beleving van gastvrijheid
CASUS WELKE MEERKLEUR! HEEFT OPGELOST

CASUS MC Harlingen

Meer positieve klantbeleving in het bedrijfsrestaurant

De vraag van MC Harlingen is geweest dat op het gebied van: beleving, gastvrijheid, omzet, uitstraling nog heel wat verbeterd moest worden. Er is ons gevraagd om ons in het bijzonder te focussen op onderstaande punten;

  1. Ambiance, sfeer, inrichting van het bedrijfsrestaurant
  2. Branding & Signing
  3. Regionale producten, aantrekkelijk vernieuwend assortiment

MEERKLEUR! heeft bovenstaande punten meegenomen in haar mysterie bezoeken en interviews. Er is een adviesplan geschreven met te ondernemen acties en bevindingen waar iets mee gedaan moest worden. Door zowel gedragstrainingen als commerciële horeca trainingen, is geprobeerd de medewerkers bewust te maken van het beoogde resultaat. Door samen te werken met partners van MEERKLEUR! die werkzaam zijn in communicatie uitingen en inrichting is er uiteindelijk een mooi project van gemaakt met een tevreden eindresultaat.

CONTACTVoorhaven 25
1135 BL Edam
06 – 2065 6015
elianne@meerkleur.com

AFSPRAAK MAKEN